Gewijzigde openingstijden

Ingediend door admin op ma, 06/11/2012 - 23:00

Met ingang van 20 augustus zullen de openingstijden van het NMI een ingrijpende wijziging ondergaan. Dit is een gevolg van de bezuinigingen bij de verschillende overheden. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk om in de dienstverlening het niveau van de afgelopen jaren te handhaven. Het NMI streeft er naar om de bezoekers zo weinig mogelijk de dupe te laten zijn van deze bezuinigingsmaatregelen. Iedere werkdag is 's middags volledige openstelling en dienstverlening beschikbaar.

Vanaf maandag 20 augustus geldt de volgende regeling:

maandag - vrijdag: 10.00 - 13.00 uur
uitsluitend de ‘open opstelling' ofwel de leeszaal is toegankelijk, er vindt geen dienstverlening plaats.

maandag - vrijdag: 13.00 - 17.00 uur
volledige openstelling en normale dienstverlening.

Dit betekent dat bezoekers 's ochtends geen aangevraagde boeken kunnen afhalen of inleveren, maar uitsluitend zelfstandig onderzoek kunnen doen m.b.v. de boeken, muziekuitgaven, microfiches en tijdschriften die in de open opstelling staan. Elke middag kunnen de bezoekers terecht voor afhalen en inleveren en advies en inlichtingen. Er is dan altijd personeel aanwezig om de bezoekers van dienst te zijn.

Archieven
Het raadplegen van de archieven blijft ongewijzigd: archieven kunnen, na het maken van een afspraak met een medewerker, worden geraadpleegd in de studiezaal.

15 juni 2012