Expositie Museum het Schip

Ingediend door Paula op di, 10/27/2020 - 14:51

Voor het jaar 2021 komt Kees Arntzen na de 'Leuke Spreuken Kalender 2018' met een neiuwe kalender voor de dag:

Dit keer met twaalf lithografieƫn en tekeningen van de Amsterdamse School, de bouwstijl die zo'n honderd jaar geleden furore maakte.
Elk kalenderblad biedt weer de mogelijkheid een maand lang via internet naar bijpassende muziek te luisteren uit het bouwjaar van het afgebeelde gebouw. De muziekkeuze is in samenwerking met de Leo Smit Stichting tot stand gekomen.

CONCERT en VERNISSAGE
De twaalf kalenderbladen worden vanaf zondag 27 september geƫxposeerd in Museum Het Schip in Amsterdam in combinatie met een klein concert op 31 oktober om 16:00 uur waarbij Kees Arntzen tevens zijn nieuwe CD '...dejar abajo...' presenteert.

U kunt daarbij zijn, als u nu intekent op de nieuw te verschijnen kalender, die daar ook zal worden uitgereikt.
Bij elke kalender verwerft u los een exclusieve lithografie naar keuze van een der afgebeelde gebouwen, ambachtelijk afgedrukt in zeer kleine oplage op de persen van Steendrukkerij Aad Hekker op eerste kwaliteits 'Reina' - papier (winkelwaarde Euro 125,-).

U krijgt daarmee tevens toegang tot de vernissage en de cd-presentatie met klein concert op zaterdag 31 oktober om 16:00 uur in het museum, desgewenst in combinatie met voorafgaand museumbezoek en een kleine rondleiding op de expositie rond meesterbouwer Bruno Taut. (Toegang museum gratis met Museumjaarkaart of BankGiroLoterij-kaart, anders, anders Euro 15,-)

Afbeelding
Expositie Museum het Schip