Studiezaal geopend vanaf 2 juni

Ingediend door Paula op ma, 05/25/2020 - 14:33

Vanaf 2 juni is de studiezaal van het Haags Gemeente Archief en het Nederlands Muziek Instituut weer geopend. Naar aanleiding van de Corona maatregelen heeft het Nederlands Muziek Instituut de dienstverlening aangepast. 
In tegenstelling tot voorheen dient u nu voor zowel archief- als bibliotheekmaterialen ter inzage vooraf een afspraak te maken. Na een bevestiging worden de materialen voor u klaargelegd en bent u van harte welkom op het afgesproken tijdstip.
Uitleenbare bibliotheekmaterialen kunt u online aanvragen via de catalogus en zijn vervolgens een dag later af te halen in de studiezaal gedurende openingstijden (di t/m vr 09:00-17:00 uur). Ook het terugbrengen van de materialen kan tijdens deze ruimere openingstijden. Voor het uitsluitend afhalen en terugbrengen hoeft u geen afspraak te maken.
Op vrijdagmiddag is een medewerker van het Nederlands Muziek Instituut aanwezig in de studiezaal.

Mocht u tijdens een bezoek vragen hebben dan kunt u terecht bij een van de medewerkers aan de balie. In geval van inhoudelijke vragen zal een medewerker van het Nederlands Muziek Instituut worden geraadpleegd.

Voor afspraken, lidmaatschap en overige informatie kunt u contact opnemen via het mailadres: nederlandsmuziekinstituut@denhaag.nl

Wanneer u een afspraak hebt voor een bezoek aan de studiezaal dient u rekening te houden met de nieuwe richtlijnen.