archieven.jpg

Donaties van bedrijven

Voor relaties met bedrijven of organisaties maken wij graag afzonderlijke afspraken, om uw wensen en ideeën zorgvuldig in kaart te brengen.

Fonds op Naam
Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een Fonds op Naam. Het Fonds op Naam draagt uw bedrijfsnaam. Een fonds op Naam is een pure vorm van mecenaat.

Uw bedrijf wordt met naam en toenaam genoemd op onze website en in ons jaarverslag. Uiteraard informeren we u over de financiële toewijzingen aan de projecten. Ook in onze nieuwsbrief wordt desgewenst aandacht aan uw initiatief besteed. Daarnaast kan het bedrijf zelf in alle mogelijke publicaties uw Fonds op Naam en de ondersteunde projecten communiceren. Voor groepen belangstellenden kunnen wij een rondleiding met een introductie op de bijzondere collecties van het NMI verzorgen. Graag zoeken wij naar mogelijkheden uw relaties, klanten en personeel te betrekken bij concerten, lezingen en presentaties van het NMI.

Aftrek bedrijfsgiften verruimd
Per 1 januari 2012 is de nieuwe Geefwet van kracht. De overheid heeft daarmee de giftenaftrek voor BV's, NV's, verenigingen en stichtingen aanzienlijk verruimd. Meer informatie hierover bij Belastingvoordeel.